Color Juice - Verdens første og eneste creme-farve uden vand.

Med Smart Amonia

Color Juice - Se inspiration og opskrifter nederst

Farverne blandes 1:1 og anvendes på præcis samme måde, som farver man har kendt indtil idag. Forskellen ligger i, at du med Color Juice, har en farve du kan kalde en sand organisk hårfarve, alt sammen til frisørens og gæstens fordel og velvære.

Color Juice er den første og eneste creme-farve, uden vand. Vand er erstattet med Aloe Vera + andre plejende ingredienser. Alt dette sikre længst mulig holdbarhed, pleje, shine, dækkeevne og bedste resultat.

 

Udlev den nye teknologi - udlev den nye hårfarve.

Color Juice er et enkelt og revolutionerende permanent og demi-permanente farvesystem. Innovativt i indhold, resultat og design.

Color Juice arbejder i synergi med den specielle beize PULP ACTIV ENZYME. Sammen udvikles en konsistens, der giver maksimal komfort for gæsten og frisøren og giver en enkel og hurtig applikation. 

Color Juice indeholder 13 Aminosyrer, spirulina, naturlige olier og andre blødgørende og fugtgivende ingredienser. Det gør Color juice til den mest innovative og revolutionerende cremefarve på markedet. Systemet suppleres af lysningen FROZEN, der giver en effektiv lysning - selvfølgelig med respekt for hårets sundhed og struktur.

FROZEN Lysning - Sikker lysning med blå pigmenter

FROZEN DECO er en pulverlysning, der indeholder blå pigmenter, for at neutralisere gule toner under lysningsprocessen.

FROZEN DECO garanterer en hurtig og effektiv lysning, selv ved lave beize%. Alt sammen i fuld respekt for hårstrukturen, gæsten og frisøren og gerne i samarbejde med Oxilock Plasma.

Et fantastisk produkt til frihåndsteknikker, papir, staniol eller lign. teknikker. FROZEN DECO blandes fra 1:1 til 1:3 med PULP ACTIV ENZYME som er beriget med aktive ingredienser for at opnå den maksimal ydelse, med respekt for hår, gæst og frisør.

PULP Activ Enzyme

Color Juice er kun blandbart med PULP Activ Enzyme. Blandingen sikre en cremet, blød og homogen tekstur, som bevarer en korrekt viskositet under processen. Rig på essentielle naturlige ingredienser og enzymer, for at sikre frisørens og gæstens komfort, ved at nære og fugte hud, hovedbund og hår.

Color Juice indeholder plejende Olier, Soja protein & Hvede protein, som beskytter og hydrerer hårstrået. PULP Activ Enzyme indeholder ekstrakter fra Ananas stilken, Papaya, Oliven Olie, Aloe Vera, Limnanthes Alba Olie og Amino Syrer, for at sikre shine, pleje og perfekt lys refleksion.

Inspiration
Elena

Elena - Opskrift
Kessy

Kessy - Opskrift
Marta

Marta - Opskrift

Surita

Surita - Opskrift

Irene

Irene - Opskrift

Helena

Helena - Opskrift

Alice

Alice - Opskrift

Asia

Asia - Opskrift

Claudia

Claudia - Opskrift