BALANCED - AFBALANCERET HOLD
The best place to be, is inside a HUG

HUG Enjoyable Blow Up
| BALANCED | 10 g.

Dust spray - medium volume
Medium holdEt ultra let pulver der leveres i en meget fint-forstøvende spray, der giver en medium volume. Giver mulighed for øjeblikkelig volume og fylde til fint hår. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket.
Enjoyable Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.

Hug All You Need
| BALANCED | 150 ml

Multifunktionel serum.
Et multi-tasking-serum, der passer til din livsstil, der er let og virker som en ægte CC-creme til hår. Uendelige fordele i en proces. De dyrebare organiske aktive ingredienser i opskriften er alle naturlige og omfatter ECO-certificeret padderok ekstrakt, hvede beta-glucaner, derivater fra mandelolie, jojoba olie, granatæbleekstrakt, olivenolie og hydrolyseret keratin, hvilket gør "ALL YOU NEED" til en sand eliksir af pleje og genopbygning af dit hår. Påføres gerne med andre produkter i serien HUG eller for sig selv på håndklædetørt hår, for et fantastisk udseende.


HUG Enjoyable Hair Dry Shampoo​

| BALANCED | 150 ml

Tør shampoo uden støvskyer.
For hurtig opfriskning af håret. Samtidig får du fylde, volume og en skøn frisk duft, uden at tyngde håret.
Øjeblikketlig opfriskning af håret takket være indholdet af ekstrakter fra ris og majs, der absorberer overskyden talg og giver et naturligt boost. Ingen overskydende produkt, der er din garanti for lethed.

Hug Enjoyable Hair Cream Mousse
| BALANCED | 300 ml

Nærende og plejende mousse. 
For fuld kontrol, volumenog definition.
Enjoyable Hair Cream Mousse er virkelig alsidig, fordi den kan give volumen til fint hår, tæmme krøller og kruset hår: Når moussen anvendes på håndklædetørt hår, enten alene eller med andre produkter i HUG-serien, tilpasser den sig til alle behov for et unikt, personligt udseende.

Hug Enjoyable Hair Spray
| BALANCED | 400 ml

Ultra-fin hårspray. Efterlader ingen belægning, medium hold.

Denne fine hårspray er formuleret af en blanding af højt sofistikerede organiske ingredienser. Den er let og brugbar, og dens fleksible og holdbare hold giver ingen klistrende rester. Det er det perfekte produkt til at skabe og holde på bløde, naturlige stilarter.Den børstes nemt ud af håret, tynge ikke dit hår og danner en shiny reflekterende barriere for at beskytte mod krus og fugt.
 

Line-up alle HUG produkter

How to use - Blowdry straight

How to use - Curley hair

How to use - Gel ultra intense

How to use - Natural waves

How to use - Straight effect