ULTRA INTENSE - FOR ET EKSTRA INTENST HOLD
The best place to be, is inside a HUG

HUG Enjoyable Curly Hair

| ULTRA INTENSE |
150 ml

Sunde, definerede krøller med masser af fugt og et naturligt stærkt hold
En højeffektiv krølleserum der er universal og et must-have for dem der har krøller. Med Enjoyable Curley Hair Ultra Intense kan du nære, fugte, forme og kontrollere dine krøller, uden at tyngde krøllerne. Du beskytter samtidig mod fugt i lang tid med en meget intens virkning. Du kan justere effekten, alt afhængigt af den anvendte mængde produkt eller tilføre andre produkter i linjen HUG.

HUG Enjoyable Blow Up

| ULTRA INTENSE |
10 g.

Dust spray - ultra intens volume - ultra intens hold
Et ultra intens pulver på en meget fint-forstøvende spray, der giver ultra intens volume og fylde. Giver mulighed for øjeblikkelig ultra intens volume og fylde til håret. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket, med en langvarig virkning. Ultra Intense Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.

Hug Enjoyable Hair Gel

| ULTRA INTENSE |150 ml

Ultra intens virkning og hold.
Cremet gel til det ultra-stærke hold. Dit hår vil gøre præcis, hvad du vil have det til at gøre.Ideel til de ekstreme, her og nu stilarter og langvarigt hold.Skaber en ren, skulpturel effekt på frynser og hanekamme, og giver et sofistikeret udseende til glat hår, samt tilføjer karakter til din stil. Påfør på fugtigt eller tørt hår, for at skabe din egen drømmestil, med skånsomme, organiske  aktive ingredienser, herunder goji ekstrakt og økologisk olivenolie.

HUG Enjoyable Matte Wax

| ULTRA INTENSE |100 ml.

Denne voks indeholder kun naturlige og plantebaserede voksarter og ceramider.
Voksen giver en mat finish. Glem den traditionelle hårvoks og prøv HUG Enjoyable Matte Wax Ultra Intens. Den eneste af sin slags. Med en usædvanligt rig kosmetisk base, der er den fyldt med nærende aktive ingredienser og plantebaserede ceramider, der alt sammen holder dit look og og din stil ved at pakke dit hår ind i et blidt og stærkt HUG.

 

Line-up alle HUG produkter

How to use - Blowdry straight

How to use - Curley hair

How to use - Gel ultra intense

How to use - Natural waves

How to use - Straight effect