Keratin Plus Sound Wave

Dit nye - skånsomme - permanent system

Lad lydbølgerne i dit liv – inspirere dig.

Permanent-systemet der giver håret den helt rigtige bevægelse – den helt rigtige lydbølge

WHAT IS IT ?

Med Keratin Plus Sound Wave, skabes der definerede krøller der giver håret volume og den ønskede bevægelse. Dette helt særlige system, ændre blidt keratin disulfide bindinger takket være protokollen, som består af:

NATURLIGT OG/ELLER LET BEHANDLET HÅR

BEHANDLET OG/ELLER PORØST/BLEGET HÅR 

-> Primer (Skal påføres efter hårvask og før oprulning af spoler – specielt udviklet til behandlet og porøst/bleget hår)

-> Definer Booster (Tilføres i definer step 2 under neutraliseringen og tilføres både til naturligt eller behandlet hår)

Med Keratin Plus Wave får du mulighed for at lave en skræddersyet service. Produktet genopretter beskadigede fibre samt giver beskyttelse af fibrene i håret.

PRIMER & DEFINATION BOOSTER

Formlerne i Keratin Plus Sound Wave er beriget med vores populære og patenterede Oxilamine, som arbejder i synergi med permanet-systemet.
Oxilamine er udviklet på Jean Paul Mynés eget laboratorie og er med sine dyrebare aminosyrer og organiske ingredienser, din garanti for beskyttelse og reparation af hår strået, helt inde fra kernen og ud.

 

 

BERIGET MED:

ALOEVERA:
Nærer håret i dybden og efterlader håret stærkt og strålende. Koncentrationen af vitamin B1 og folinsyre gør det til en fremragende løsning for skrøbeligt hår, mens vitamin A, C og E stimulerer regenerering af cellerne i håret og efterlader håret strålende.
Rig på vitaminer og mineraler, der fremmer dannelsen af en beskyttende film.

FERMATERET PERBEROD EKSTRAKT
Peberrod er særligt rig på C-vitamin, B1-vitamin samt beta-caroten, jern, calcium og svovl. Alt dette genopretter den hydrolipide balance, lindrer og genopretter optimal hydrering, hvilket efterlader håret stærkt og modstandsdygtigt.

CYSTEAMIN

Dette er en aminosyre, der minder meget om det stof, der naturligt findes i håret. Dens reducerende egenskaber gør det muligt at bryde disulfidbindingerne på den absolut mildeste måde. Cysteamin har også en konditionerende og antioxidante egenskaber. Cysteamin gør arbejdet meget mildt og beskadiger ikke håret.

FREE FROM

Keratin Plus Sound Wave er fri for:

  • Formaldehyde
  • ammoniumthioglycolat
  • ammoniak

Ammoniumthioglycolat, en meget aggressiv syre, der traditionelt bruges til at bryde disulfidbindingerne i en permanent, for at ændre hårets struktur. Dette medfører uopretteligt skader i processen. Ammoniak, meget sensibiliserende buffer, der kan forårsage irritation. Det er lykkedes Jean Paul Myné’s laboratorie, med stolthed, at skabe et system uden.

 

HJEMMEPLEJE

Hjemmeplejen er nem, skøn og særdeles effektiv. Hjemmeplejen er serien Keratin Plus Empower.