FAQ - De mest stillede spørgsmål om Color Juice - Organiske Creme Farver

Her på siden finder du spørgsmål og svar på de mest stillede spørsmål vedr. Color Juice - Organiske creme farver

Hvorfor er alle produkterne mærket med cruelty-free?

De er mærket med Cruelty free, fordi Jean Paul Mynè-produkter ikke testes på dyr, samtidig med der udføres kontrol for at sikre, at de anvendte råmaterialer heller ikke testes på dyr.

Hvorfor er Color Juice mærket som vegansk?

De er mærket som vegansk, fordi der ikke er nogen form for animalske ingredienser eller derivater i formlerne.

Hvorfor er Color Juice ÆGTE organiske farver?

 

Color Juice er markeds eneste (sammen med DOC Color) sande organiske oxidative hårfarve.

Det tør vi at sige, da Color Juice indeholder op til 75% ALOE VERA, som er organisk. Almindelige hårfarver indeholder op til 70% vand og vand er pr. defination UORGANISK (følg linket til Gyldendal om uorganisk stofkemi her) . Der er desværre ingen regler for, hvornår man må kalde noget organisk, økologisk eller ej, men den uskrevne regel er, at produktet skal indeholde minimum 80% organisk indhold for, at man med rette kan kalde produktet organisk - Det kan vi!
Hold derfor altid øje med, hvad der står på INCI listerne på farverne, hvor 1. ingrediens, på alle andre farver er vand/aqua. Vand dehydrerer og plejer ikke håret, som aloe vera gør.

Du læser INCI listerne således - Det der er mest af i produktet står først og det der mindst af, står sidst. Når du kommer ned på listen til "kan indeholde" - så er ingrediensen der slet ikke eller under 1%.

Med vores nye teknologi og et virkelig nyskabende præparat bestående primært af naturlige ingredienser + op til 75% ALOE VERA, tør vi, med god ro i maven, at kalde Color Juice for markedets mest ORGANISKE oxidative creme-farver. Det er den mest skånsomme og sikreste oxidative hårfarve på markedet, som samtidig dækker hvidt/gråt hår 100%, samtidig med at strukturen genskabes og opretholdes.

Hvad menes der med, indeholder aloe vera?

Color Juice indeholder IKKE vand, vand er erstattet med ALOE VERA som base (op til 75% indhold), spirulina og en blanding af dyrebare, fugtighedsgivende olier. Dette garanterer en formel, der er yderst behagelig imod hår og hovedbund. Altså vi har ikke bare et par dråber eller et par % i formlen, men op til 75% ALOE VERA.

Hvad betyder Waterless?

Vi har erstattet vand som base (som er den mest fyldende ingrediens i alle andre traditionelle hårfarve, som vi har kendt indtil idag), med en blanding af beroligende og nærende ingredienser, hvoraf basen er ALOE VERA (op til 75%), essentielle olier, spirulina og 13 forskellige aminosyrer.
Fraværet af vand giver, ud over den skønneste pleje, også mulighed for højere koncentration af pigmenter, samt en forbedret indvirkning, når det kommer til glans, dækning, shine og holdbarhed.

Er Color Juice sikker for allergiker?

Color Juice indeholder blide aktive ingredienser og er en yderst mild og effektiv farve. Ingredienserne høre med til de mest sikre, men derfor anbefales det dog alligevel at lave en test før påføring, specielt de mennesker som lider af allergi.

Er Color Juice både demi- og permanent hårfarve?

Color Juice er både en permanent og demi-permanent farveserie. ACTIV PULP ENZYME 1,5% og 3% regnes som en demi-permanent farve, som dækker de første tegn på hvidt/gråt hår.
Skal Color Juice bruges som demi-permanent farve, eksempelvis i hår med naturtonehøjde 6 eller lysere er det en rigtig god ide at komme toneren i, i fugtigt hår… især ved brug af en toner, som er lysere end naturtonehøjden… Eks: Naturtonehøjde 6, med lyse highlights, ønskes at tones med 10.21…… Der er det perfekt, at komme toneren i fugtigt hår, så man ikke uhensigtsmæssig kommer til at lysne, naturtonehøjden. Ellers brug .1 og .2 farverne til at tone highlights. FRUIT CANDY + 0.0 er ideel til at tone mørkere hår med. Eller som tilskud i alle de andre nuancer på farvekortet.
Color Juice er perfekt som en PERMANENT FARVE med ACTIV PULP ENZYME 6%, 9% Og 12% og giver 100% dækning.

Er der amoniak i Color Juice?

I stedet for at bruge amoniak, som i "gamle" dage, bruger vi SMART AMONIA i Color Juice. Det gør, at procentdelen/mængden af ammoniak i COLOR JUICE er på absolut laveste niveau og variere nøje fra nuance til nuance, da vi har taget stilling til hver enkelte nuances behov. Så er du træt af hovedpine, tung luft eller tungt hovede efter en arbejdsdag, så er Color Juice løsningen.
I gennemsnit er procentdelen af ammoniak mindre end halvdelen af, hvad lovgivningen tillader. Dette er SMART AMONIA. Da denne innovative COLOR JUICE formel indeholder en afbalanceret procentdel af ammoniak - SMART AMONIA - sikre vi dig maksimal komfort i hovedbunden og for frisør og arbejdsmiljø.

Hvad gør SMART Amonia

Smart Amonia er et alkalisk middel, som findes i de fleste permanente hårfarver. I modsætning til MEA er SMART amonia "flygtig".
Intensiteten afhænger meget af den nuance.
SAMRT Amonia er et alkalisk middel, der bruges til at sikre, at nuancerne er stabile, og der ud over skaber SMART amonia et gunstigt miljø for farvpigmenternes aktivering. SMART Amonia åbner skællaget og gør det muligt for farvepigmentet og plejestoffer at trænge ind i cortex af hår strået. SMART Amonia aktiverer også Activ Pulp Enzyme/beize.

Er der spild af produkt med denne nye emballage?

Man kan få nærmest alt farve ud af Pouchen og det er nærmest 0% spild. Cremen presses ud af pouchen og røres nemt sammen med Activ Pulp Enzyme/Beizen til en virkelig lækker og nem konsistens.

Graviditet/amning og Color Juice?

Graviditet og amning er meget følsomme perioder i en kvindes liv. Selv om COLOR JUICE er yderst sikkert at bruge, er dette et etisk selvstændigt valg, som skal tages af den enkelte kunde evt. i samråd med læge og/eller frisør.

Hvorfor står der vand på INCI listen, når Color Juice ikke indeholder vand?

Selvom vi siger at Color Juice er uden vand, på en base af Aloe Vera, så indeholder farven en yderst marginal % vand. Alt sammen kan føres tilbage til den flydende base hos flere af de stoffer, som Color Juice indeholder f.eks. ALOE VERA.
I modsætning til traditionelle hårfarver, er der ikke tilsat vand til sammensætningen, kun ALOE VERA. INCI listen viser dog også vand helt for neden af listen, hvilket betyder, at vandprocenten er meget lav og under 1%! Almindelige konventionelle hårfarver, som vi kender, indeholder op til 70% vand, som absolut intet godt gør for farven, plejen og slutresultatet.

Er Color Juice en naturlig hårfarve?

Color Juice er markeds mest organiske oxidative hårfarve.

Det tør vi at sige, da Color Juice indeholder op til 75% ALOE VERA, som er organisk. Almindelige hårfarver indeholder op til 70% vand og vand er pr. defination UORGANISK (følg linket til Gyldendal om uorganisk stofkemi her) . Der er desværre ingen regler for, hvornår man må kalde noget organisk, økologisk eller ej. 
Hold derfor altid øje med, hvad der står på INCI listerne.

Du læser INCI listerne således - Det der er mest af i produktet står først og det der mindst af, står sidst. Når du kommer ned på listen til "kan indeholde" - så er ingrediensen der slet ikke eller under 1%.

Med vores nye teknologi og et virkelig nyskabende præparat bestående primært af naturlige ingredienser + op til 75% ALOE VERA, tør vi, med god ro i maven, at kalde Color Juice for markedets mest ORGANISKE oxidative hårfarve. Det er den mest skånsomme og sikreste oxidative hårfarve på markedet, som samtidig dækker hvidt/gråt hår 100%, samtidig med at strukturen opretholdes.

Hvor mange tonehøjder kan Color Juice lysne?

Det afhænger af den anvendte ACTIV PULP ENZYME/Beize.

Når du bruger 6% løfter Color Juice et naturhår med 1 til 2 tonehøjder. 9% løfter naturhår med  2-3 tonehøjder, 12% løfter naturhår hår med 3 til 4 tonehøjder. Niveauet af løft afhænger også af hårtype samt porøsiteten af længder og spidser. Super lightener serien løfter naturhår helt op til 5 niveauer, med en 12%.

Hvad er PH-værdien for Color Juice?

PH-værdien I Color Juice er alkalisk og variere afhængigt af den nuance, som er blevet brugt. Der opnås den perfekte pH-værdi i synergi med ACTIV PULP ENZYME/Beize.

Hvad er PH-værdien i Pulp Activ Enzyme?

pH-værdien for ACTIV PULP ENZYME/Beizen variere mellem 1,5 og 2,5.

Kan Color Juice afgive farvekanter?

COLOR JUICE har en cremet tekstur, med højt indhold af micro farvepigment koncentration og skal lige som alle ammoniak baserede farver, anvendes professionelt så man undgår at efterlade unødig spor i hovedbunden. Vi anbefaler at anvende COLOR STOP (FARVE STOP) omkring hår linjen.

Hvorfor anbefaler vi IKKE at bruge varme?

Som med alle andre tekniske treatments, anbefaler vi ikke brugen af varme. Dette er for at sikre, at kunden føler sig så komfortabel som overhovedet muligt.

Hvordan bruger jeg Oxilock sammen med Color Juice?

Oxilock Plasma Miracle No. 1 kan tilsættes COLOR JUICE + ACTIV PULP Enzyme-blandingen EFTER blandingen er sammenrørt.

1 spoon af OXILOCK PLASMA no. 1 til 20 - 60 g farve, foruden ACTIV PULP ENZYME/Beize. Når farvenbehandlingen er udført, skylles håret grundigt og Oxilock Plasma Come True N. 2 påføres. Lad indvirke i håret 8-10 minutter. Vask og conditionér med DEVA eller NAVITAS ORGANIC TOUCH MILK shampoo og maske.