INTENSE - SOLIDT & INTENST HOLD
The best place to be, is inside a HUG

Hug Enjoyable Curly Hair

| INTENSE |150 ml

Bløde, sunde, definerede krøller.
Et højeffektiv krølleserum takket være organiske goji-ekstrakt, olivenolie, jojobaolie og panthenol i opskriften; HUG Enjoyable Curly Hair er ultra fugtgivende og giver krøller et nyt liv: den nærer, former og kontrollere uden at tynge håret og giver langvarig beskyttelse mod fugt udefra. Ønskes en anden effekt, varierer du bare mængden af produktet, du bruger eller øger dens hydrerende kraft ved at blande det med en af de dyrebare olier i serien HUG i samme mængde.

Hug Enjoyable Hair Spray

| INTENSE | 400 ml


Ultra-fin hårspray, ingen belægning, stærk hold.
Denne hårspray er udformet af meget sofistikeret ingredienser. Dens hold er stærkt, men dens tekstur er let uden at den bliver for klistret, det gør Hug EnjoyableHair Spray meget eftertragtet. Den er ideel til at oprette og holde på langvarige, definerede stilarter. Den beskytter mod udefra kommende fugt, kontrollere krus og giver håret en uovervindelig glans.

Hug Enjoyable Hair Protector Serum

| INTENSE | 100 ml

Dit hår pakket ind i et beskyttende HUG.
Denne dyrebare serum, med nærende og hydrerende olier, er dit skjold mod termisk stress. Bruges på håndklædetørt hår før du anvender en varmekilde eller på tørt hår, før du bruger et glattejern. Beriget med organisk arganolie, linolie og hvedekimolie som regenerere hårstrukturen og et giver shiny og let hår. En helt fantastisk serum med unik formular, som du kan kombinere med andre produkter fra HUG-serien.

 

 

Hug Enjoyable Vetiver Oil

| INTENSE | 100ml

Nærende, Hydrerende og kontrol - alt i en olie.
Denne plejende, hydrerende og blødgørende olie kan anvendes på håndklædetørt hår, for at give det stil og definition. Den kan kombineres med mange af de andre produkter i HUG-serien for at øge de hydrerende egenskaber, uden at tynge håret. HUG Enjoyable Vetiver Oil beskytter mod udefra kommende fugt, rekonstruere håret og eliminerer statisk elektricitet. Den trænger let ind og giver håret en  uforlignelig glans.

Hug Enjoyable Matte Wax

| INTENSE | 100 ml

Indeholder kun bivoks 
og plantebaserede ceramider, mat slutresultat.
Glem alt om traditionelle hårvokse og prøv Enjoyable Matte Wax intens, den eneste af sin slags. Med en usædvanlig rig, kosmetisk organisk base, er den fyldt med nærende, aktive ingredienser og plantebaserede ceramider, som holder på udtrykket og pakker dit hår ind i et blidt HUG.
 

 

Line-up alle HUG produkter

How to use - Blowdry straight

How to use - Curley hair

How to use - Gel ultra intense

How to use - Natural waves

How to use - Straight effect