FAQ - De mest stillede spørgsmål om Keratin Plus - VERDENS første keratin treatment uden farlig og skadelig kemi.

Her på siden finder du spørgsmål og svar på de mest stillede spørsmål vedr. Keratin Plus.

Q/ Føntørret eller lufttørret?
Keratin Plus Gold/Adamantium/Infinity/Afro

Keratin Plus serien er organiske produkt og i modsætning til et kemisk keratin produkt, så bryder man IKKE svovlbroerne i en Keratin Plus behandling. Det gør også, at du IKKE vil opleve, at dit hår knækker efter nogle måneder. 

At vi har kunne udvikle denne teknologi, er vi vildt stolte af og vi kan se mange steder, at der er flere der kommer tættere på, i deres forsøg på at lave et lignende unikt produkt. Dog kan vi sige med stolthed, at det er ikke lykkedes endnu, derfor vælg Keratin Plus serien fra Jean Paul Myne. 

Keratin Plus serien er en mekanisk behandling, hvor andre treatments, ofte er en kemisk behandling. I Keratin Plus er det, sammen med nøjsomt håndværk fra frisørens side og varmen fra keratinjernet, der aktivere aminosyrerne og glatter håret. Derfor er det også vigtig, at du efterfølgende bruger en føntørrer, når du tørrer håret. Det forlænger holdbarheden og varmen er med til, igen at aktivere aminosyrerne i håret og gøre håret helt glat.

Hvis en treatment er lavet korrekt, vil man kunne opleve lette bølger i håret, når det er vådt. Disse bølger forsvinder igen, når du føntørrer/varmepåvirker håret igen, brug evt. også en børste. 

I mange tilfælde vil håret kunne lufttørre og stadig være glat, men vi anbefaler stadig, at du føntørrer dit hår, når det er vådt, da det vil aktivere aminosyrerne i håret igen og glatte evt. bølge ud. Det er samtidig med til at forlænge holdbarheden.

 

Hvor længe holder en Keratin Plus Treatment

Keratin Plus Gold  holder fra 5 mdr. og op til permanent.
Keratin Plus AFRO fra 5 mdr. og op til permanent.
Keratin Plus Infinity holder op til 5 mdr.
Adamantium holder op til 3 mdr.

Alle Keratin Plus Treatments er varmeaktive og du får længst holdbarhed ved at vedligeholde din treatment med plejeserien Ocrys. Vi ønsker med vores produkt, at holde håret glat, så lang tid som muligt og det afhænger meget af, hvordan du behandler håret derhjemme. Her anbefaler vi at du læser afsnittet om pleje og føntørring/ikke føntørring.

Hvor kan jeg få lavet en behandling?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få oplyst nærmeste forhandler. Du skal udfylde formularen her og husk specielt på, hvilken by/område du kommer fra.

Skader en Keratin Treatment ikke mit hår?

Vores keratin Plus Treaments skader bestemt ikke håret, tvært imod.

Der er mange historier om, at en Keratin behandling kan ødelægge håret og de er sande! Det der ødelægger håret er dog ikke Keratinen. Det gør der imod alle de giftige og farlige kemikalier, vi desværre ser, i andre Keratin Behandlinger. Vores Keratin Treatment er verdens første Keratin Treatment uden formaldehyd og anden skadelig kemi.

Når du er færdig med en Treament fra os, vil du opleve det mest skønne hår nogensinde. Sammen med den glattende effekt, trænger vores Keratin Treatments dybt ind i kernen af håret og genopbygger skader, på hårets kæder af svovlbroer og saltbindinger. En af de markante forskelle på vores Keratin Treaments og andre keratiner er, at svovlbroerne IKKE brydes. Hvis svovlbroer brydes er der nemlig en stor risiko for, at håret knækker - VÆLG DERFOR KERATIN PLUS SERIEN FRA JEAN PAUL MYNE - Hvorfor?. Fordi Keratin Plus serien er verdens første Keratin treatment uden formaldehyd og andre farlige ingredienser. 

Hvor kan man købe vores produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få oplyst nærmeste forhandler. Du skal udfylde formularen her og husk specielt på, hvilken by/område du kommer fra.

Hvor meget koster en Treatment?

Prisen på en Treatment kan variere fra salon til salon. Det er salonerne der suverænt bestemmer priserne på en Treatment og de kan variere. Årsagen til varierende priser kan være mange f.eks. husleje. Det er ikke anderledes end, at priserne på en klipning kan variere fra salon til salon. Så for at få oplyst en pris anbefaler vi, at du kontakter en af vores forhandlere. Ofte vil du blive bedt om, at sende et billede uden styling, for at frisøren kan vurdere tidsforbruget. Det frisøren vurdere er længde, hvilken slags krøller osv. Her ud fra danner frisøren sig et overblik over tidsforbruget.

Hvad med håret når det bliver vådt?

Det skønne ved vores Treatments er, at du efterfølgende ikke skal bruge fladjern for at få glat hår. Dit hår er nu glat. Alt du behøver er en føntørrer og i nogle tilfælde kan det blot lufttørrer. Vi anbefaler altid, at du føntørrer dit hår glat, også selvom det kan "nøjes" med at lufttørre. Når du føntørrer, aktivere du nemlig aminosyrerne, som er dem der har medvirket til dit glatter hår og du vil forlænge levetiden på din Keratinbehandling. Du vil blive overrasket over, hvor skønt et hår du får og hvor meget tid du egentlig sparer.
En anden årsag til, at du skal føntørre håret efter vask er - at specielt i starten efter en behandling - kan der fremkommen en speciel lugt efter vask. Det er ganske normalt og kommer fra de botaniske og organiske ingredienser der er i Keratin Plus serien, da de igennem processen er blevet varmet op.

Dem med uønskede krøller eller krus kender alt til, at bruge lang tid på at glatte håret hver morgen. Er der så fugt i vejret eller regn, ja så kommer krøllerne igen. Det gør dine krøllerne ikke efter en af vores Treatments. 

Hvorfor vælge Jean Paul Myné´s Keratin Treatment?

FORDI DET ER VERDENS BEDSTE!
Hos Jean Paul Myné arbejder vi hele tiden på, at gøre frisørbranchen NEMMERE, BEDRE OG MERE SIKKER FOR BÅDE Frisør OG Kunde. Du skal vælge en Keratin Treatment fra Jean Paul Myné, da det er de bedste Treatments på markedet.

Alle vores Treatments er uden det farlige og kræftfremkaldende stof Formaldehyd og indeholder naturligvis heller ikke andre farlige eller giftige ingredienser. Det der gør dit hår straight, er en kombination af Botaniske Extrakter og Organiske ingredienser, hvor selve sammensætningen er en velbevaret forretningshemmelighed.

Får du lavet en Keratin Treatment med Jean Paul Myné´s produkter efterlader det dit hår sundt, smukt, glansfuldt, glat og stærkt. Derfor er det også vigtigt at du spørger efter mærket på det produkt, som du får udført en Treatment med. Der findes nemlig mange forskellige Treatments på markedet.

Ændre farven sig og må jeg farve igen?

Som udgangspunkt nej - Du skal blot vælge den rette treatment sammen med din frisør. Vi har verdens eneste og mest komplette Keratin sortiment.

Når man får lavet en Keratin Treatment, så åbner man ens skæl lag i håret sig, for at de botaniske og organiske ingredienser kan trænge ind i hår strået og glatte det ud. Det er rigtig sundt og godt for dit hår. En Keratin Plus Gold Treatment kan ændre din hårfarve. Det kan blive lidt lysere og på blond hår trækker det gyldent op.
I mange tilfælde bliver farven rigtig lækker med en skøn glød og i andre tilfælde trækker det således op, at man ønsker en ny hår farvning. Du kan farve håret 12 dage før/efter

Med Keratin Adamatium ændre farven sig nærmest ikke, med mindre det laves på gråt hår. Du kan farve håret samme dag.

Med Keratin Plus Infinity ændre farven sig nærmest ikke, hvis det laves på de korrekte antal grader og med mindre det laves på gråt hår. Du kan farve håret 7 dage før/efter.

Med Keratin Plus AFRO, ændre hårfarven sig nærmest ikke. Denne treatment er IKKE til lyst eller gråt hår.

Ønsker du at regulere farven på dagen, må du bruge Organic Touch, som arbejderi synergi med Keratinbehandlet hår.

Keratin Treatment og Graviditet?

Der er ikke nogen farlig kemi i vores Keratin Treatments og Keratin Gold er verdens første Keratin Tretament uden formaldehyd og andre giftige ingredienser. 

Så beslutningen er din egen, lige som det er med hår farvning og anden teknisk behandling. 

Den generelle holdning i Beauty-branchen, mht. graviditet er, at man ikke skal få lavet nogen form for tekniske behandlinger, når man er gravid. Dog er der som sagt ingen skadelig kemi i vores Keratin Treatments og valget er naturligvis dit, præcist som hvis du ønsker at farve hår under graviditet.

Hos Jean Paul Myné arbejder vi hele tiden på, at udvikle produkter, der gør det mere sikkert, både for dig som slutbruger og i højeste grad også for frisører, som jo arbejder med produkterne til dagligt.
Bl.a. kan vi nævne, at vores produkt Keratin Gold Treatment, er godkendt til det der hedder grøn salon og er verdens første Keratin Treatment uden formaldehyd og anden skadelig kemi.

Skal man klippes efter en Keratin Behandling?

Vi anbefaler altid en klipning i forbindelse med en Keratinbehandling. Når dit hår er blevet glattet, vil der komme lidt uens heder i længderne og de slidte spidser vil virkelig komme frem i dagens lys. Derfor, bestil altid tid til en klipning efter Keratin Treatment.

Reklamationer

Når der laves så mange treatments, som der gør, så kan der desværre komme en enkelt reklamation.
Vi kan og må ikke blande os i en reklamation imellem en frisør og en slutbruger.
Det er der mange årsager til, bl.a. kender vi ikke historikken bag behandlingen, hvordan er behandlingen udført, har din frisør ikke ønsket at modtage undervisning. Er der ikke brugt de rigtige pleje-produkter af slutbrugeren, samt en mase andre forhold, som gør, at vi naturligvis ikke blander os.
Vi svarer dog rigtig gerne på fakta vedr. vores produkter, så som generel holdbarhed o.lign.
Så ønsker du at reklamere, så skal det gå igennem den udførende frisør, som så retter henvendelse til os, hvis han/hun har brug for vores input.

For at vi kan hjælpe med at behandle reklamationen, skal vi minimum have en gyldig kassebon, hvor det fremgår, at slutbrugeren har brugt vores plejeprodukter, samt dato for hvornår behandlingen er lavet.

Keratin Treatment - unge under 16 år?

Der er ikke nogen farlig kemi i vores Keratin Treatments og Keratin Gold var verdens første Keratin Tretament uden formaldehyd og andre giftige ingredienser.

Derfor er beslutningen med en keratin Treatment den samme, som hvis unge under 16 år skal have farvet hår. Der skal være en forældre der godkender/underskriver, at det er ok med en keratin treatment.

Så beslutningen ligger ved forældrene, lige som gør med hårfarvning og anden teknisk behandling.

Hos Jean Paul Myné arbejder vi hele tiden på, at udvikle produkter, der gør det mere sikkert, både for dig som slut bruger og i højeste grad også for frisører, som jo arbejder med produkterne til dagligt. Langt størstedelen af vores produkter kan vi med stolthed kalde organiske, da de min. indeholder 80% organiske ingredienser.  
Bl.a. kan vi nævne, at vores produkt Keratin Gold Treatment, er godkendt til det der hedder grøn salon og er verdens første Keratin Treatment uden formaldehyd og anden skadelig kemi.