Hvad er CSR

CSR står for Corporate Social Responsibility og er betegnelsen for virksomheders arbejde med, at integrere sociale og miljømæssige hensyn i forretningsaktiviteten og i vores samarbejde med samarbejdspartnere.
’Virksomheden samfundsansvar’ er en dansk betegnelse for begrebet CSR.  

Hele vores CSR strategi er naturligt udviklet i synergi med Frk. Lillevik/J Academy Danmark, der også bruges som vores undervisningsbase.

Vi støtter årligt og fast, Plan Børnefonden, Kræftens bekæmpelse, Lokale foreninger og uddanner i fællesskab nye frisører og videreuddanner udlærte frisører.

Vores produktion i Italien er CO2 neutral.

I 2020 opfandt vi den nye term - DOUBLE JEOPARDY EMBALLAGE.
Dette er en ny måde, at mindske vores CO2 aftryk på. Derfor modtager du som udgangspunkt dine pakker i emballage, der allerede har været brugt 1-2-3 gange. Altså en emballage der ikke sætter et ekstra CO2 aftryk i naturen, da den allerede er skabt og brugt flere gange. Vi håber, at du som slutbruger, vil være med til en korrekt sortering af emballagen, således vores DOUBLE JEOAPARDY EMBALLAGE igen går ind i yderligere en genbrugs cirkel.

Double Jeopardy er et amerikansk udtryk og betyder i alt sin enkelthed, at man ikke kan dømmes for den samme forbrydelse 2 gange.

Der af navnet DOUBLE JEOPARDY EMBALLAGE.

Vi tilstræber også, at imødekomme de 17 verdensmål, der hvor vi har en mulighed for at gøre en forskel.

Vi kan stå inde for en bæredygtig udvikling og ikke blot noget vi siger, fordi det skal lyde "smart". Vi er helt med på, at vi ikke kan "dykke" ind i alle 17 mål, men der hvor vi kan, gør vi vores bedste. Vi er også med på, at vi ikke kan redde hele verden, hele Europa, hele Danmark, men vi kan gøre vores ypperste inden for vores 4 vægge - og det er vel det, det hele handler om, -  at vi sammen og hver for sig, kan gøre en kæmpe forskel.
Du kan læse mere om de 17 verdensmål her

FN's Verdensmål