FAQ - De mest stillede spørgsmål om Oxilock Plasma - Molekylær rekonstruktion

Her på siden finder du spørgsmål og svar på de mest stillede spørsmål vedr. Oxilock Plasma.

 

 

Hvad gør Oxilock Plasma
Oxilock Plasma er en molekylær rekonstruktion af hår strået.
I billedesprog "limer"/relinker Oxilock Plasma-molekylet, de brudte svovlbroer sammen, som er opstået ved kemiske behandlinger og øvrigt stress af hår strået.
Vi anbefaler, at man bruger vores plejeserie Ocrys Hatha, for at "limningen" skal holde længst muligt. Hatha indeholder Oxilock Plasma molekylet.
Oxilock Plasma molekylet er nærmet et "mirakel" - og der af navnet på Ocrys Hatha plejeserien - Miracle Come True. 
Oxilock Plasma "limer"/relinker de beskadigede fibre og omdanner hårfibrerne og giver høj styrke og minimerer risikoen for brud.
Oxilock Plasma er i sandhed en af de største opfindelser inden for hår industrien, siden den permanente hårfarve blev opfundet i 1907.

Hvad indeholder Oxilock Plasma?

Oxilock Plasma indeholder et væld af organiske amino-syrer, økologiske aminosyrer og ØKO-certificeret zinksalte, samt ingredienser der har en meget lignende molekylær struktur til det naturlige keratin, som findes naturligt i håret. 

Hvordan virker Oxilock Plasma?

Oxilock Plasma er i stand til at skabe nye brobindinger (se evt. "hvad gør Oxilock Plasma) i de funktionelle grupper af følgende typer: carboxylsyre (f.eks. Asparaginsyre), aminosyre (f.eks. Lysin) eller sulfonsyre (f.eks. cysteinsyre) Des mere nedbrudt og skadet fibrene er, des større effekt får man af Oxilock Plasma, da der i skadet og nedbrudte fibre er mere at reparere.
For længst mulig holdbarhed anbefaler vi, at bruge Ocrys Hatha shampoo, conditioner og maske, som alle indeholder molekylet fra Oxilock Plasma.
Holdbarheden er 2-3 uge, men tilsættes vores booster AMAZING, så kan vi som de eneste på markedet, opnå en holdbarhed op til 6 uger.

Hvordan virker Oxilock Plasma og Amazing sammen og hvad gør de?

AMAZING arbejder i synergi med Oxilock Plasma og får Oxilock Plasma til accelerere og fremskynde og vedholde resultatet og giver en holdbarhed på op til 6 uger. Vi anbefaler at pleje håret med Ocrys Hatha, da serien indeholder vores Oxilock Plasma molecyle.