FAQ - De mest stillede spørgsmål om Botox Thermo Repair - Thermisk rekonstruktion

Her på siden finder du spørgsmål og svar på de mest stillede spørsmål vedr. Botox Thermo Repair.

Hvad er Botox Thermo Reapair?

Botox Thermo Repair er en Thermisk Rekonstruktion, der arbejder på de ydre lag af hårstrået og giver en øjeblikket "TOP-UP"-effekt.
Hårets ydre struktur rekonstrueres, og da Botox Thermo Repair aktiveres med varme, varer behandlingen væsentlig længere end en simpel maske eller lign. kosmetisk salonbehandling. holdbarhed 3-5 uger. Vi anbefaler, at man plejer håret med med Ocrys Repair serien, da dette giver længst mulig holdbarhed på din Botox Thermo Repair behandling.

Hvad gør Botox Thermo Reapair?

Med Botox Thermo Repair, får du en reel og virkelig smuk og effektiv energi-opladning/boost af dit hår.
Botox Thermo Repair rekonstruerer træt, tørt, skadet og kedeligt hår og er den ideelle behandling, hvis du ønsker sundere og længere hår.
Har du samtidig spaltede spidser og ikke ønsker at blive klippet, så er denne treatment også ideel, da alle behandlinger afsluttes med Thermo Repair Perfect Ends, som du kan læse mere om under "Hvad er Thermo Repair Perfect Ends"

Hvad er Thermo Reapair Perfect Ends?

Thermo Repair Perfect Ends er en serum i verensklasse. 
Hvis håret er sundt, men længderne er beskadigede og spidserne spaltede, så er det normale råd, at få klippet spidserne. MEN IKKE LÆNGERE.
Med Thermo Repair Perfect Ends har du nu mulighed for, at "smelte" de spaltede spidser sammen igen. Thermo Repair Perfect Ends er et produkt med en utrolig ydeevne til at rekonstruere beskadiget hår, enten om det er spaltede spidser eller håret er ødelagt af en aggressive behandlinger. Serummet er varmeaktivt og skal aktiveres med glattejern - 180-210 grader og holder op til 4 hårvaske. Herefter gentages behandlingen.
Vi anbefaler, ud over Thermo Repair Perfect Ends, at pleje håret med Ocrys Repair.

Hvad indeholder Botox Thermo Reapair?

Ud over et væld af organiske proteiner, indeholder Botox Thermo Repair nogle meget eksklusive ingredienser, bl.a. Meadow Foam, som er en blomst, som vokser på de fugtige græsarealer omkring Calefornien og Oregon + et komplex af Vitamin E, Panthenol, ogProvitamin B5.