DOC Color - Verdens første og eneste farve uden vand.

DOC står for D-ifferent O-rganic C-olor

DOC Color - Se inspirations billeder & opskrifter nederst

Farverne blandes 1:1 og anvendes på præcis samme måde, som farver man har kendt indtil idag. Forskellen ligger i, at du med DOC Color, har en farve du kan kalde en sand organisk hårfarve, alt sammen til frisøren og gæstens fordel.

DOC Color er den første og eneste hårfarve, uden ammoniak og vand. Vand er erstattet med Aloe Vera + andre plejende ingredienser. Alt dette sikre længst mulig holdbarhed, pleje, shine, dækkeevne og bedste resultat.

Udlev den nye teknologi - udlev den nye hårfarve.

DOC COLOR er et enkelt og revolutionerende permanent og demi-permanente farvesystem. Innovativt i indhold, resultat og design.

DOC COLOR arbejder i synergi med den specielle beize DOC ACTIV ENZYME. Sammen udvikles en konsistens, der giver maksimal komfort for gæsten og frisøren og giver en enkel og hurtig applikation. 

I DOC Color er vand erstattet med Aloe Vera, Spirulina og ædle fugtighedsbevarende olier, som garanterer effektivitet og resultat, samt tager sig kærligt af håret.

Systemet suppleres af lysningerne OLEODEC og POWDERDEC, der giver en effektiv lysning - selvfølgelig med respekt for hårets sundhed og struktur.

Oleodec - Eksklusiv lysning i et oliebad

Oleodec lysning er den første ammoniak-fri lysning i et oliebad. Denne sammensætning sikre effektivitet og giver et delikat resultat. Oleodec er velegnet til alle lysteknikker. Oleodec giver frisøreren og gæsten en høj-eksklusiv oplevelse uden gener. Oleodec Indeholder dyrebare og beskyttende fugtighedsbevarende olier såsom risolie, olivenolie, arganolie, Babassù-olie og Limnanthes Alba.

Oleodec blandes fra 1:1 til 1:3 med ACTIV PULP ENZYME

Powderdec Lysning - Sikker lysning med blå pigmenter

DOC Powderdec er en Ammoniakfri pulverlysning, der indeholder blå pigmenter, for at neutralisere gule toner under lysningsprocessen.

Powderdec garanterer en hurtig og effektiv lysning, selv ved lave beize%. Alt sammen i fuld respekt for hårstrukturen, gæsten og frisøren og gerne i samarbejde med Oxilock Plasma.

Et fantastisk produkt til frihåndsteknikker eller i papir. Powderdec blandes fra 1:1 til 1:3 med ACTIV PULP ENZYME som er beriget med aktive ingredienser for at opnå den maksimal ydelse, med respekt for hår, gæst og frisør.

DOC Activ Enzyme

DOC Color er kun blandbart med DOC Activ Enzyme.

Blandingen sikre en cremet, blød og homogen tekstur, som bevarer en korrekt viskositet under farveprocessen. Rig på essentielle naturlige ingredienser og enzymer, for at sikre frisørens og gæstens komfort, ved at nære og fugte hud, hovedbund og hår. Plejende Olier, Soja Protein Hvede Protein beskytter og hydrerer hårstrået og giver et smukt resultat.
DOC Activ Enzyme indeholder ekstrakter fra Ananas Stilken, Papaya, Oliven Olie, Aloe Vera, Limnanthes Alba Olie og Amino Syrer, for at sikre perfekt resultat, pleje og shine.

Inspiration
Elena

Elena - Opskrift
Kessy

Kessy - Opskrift
Marta

Marta - Opskrift

Surita

Surita - Opskrift

Irene

Irene - Opskrift

Helena

Helena - Opskrift

Alice

Alice - Opskrift

Asia

Asia - Opskrift

Claudia

Claudia - Opskrift