Oxilock Plasma - Molekylær rekonstruktion

Med Oxilock Plasma rekonstrueres - selv det mest beskadiget hår - fra inderste svovlbroer til de yderste skellag

OXILOCK Plasma giver dig udvidet muligheder i salonen, både i eksisterende behandlinger og i stand-alone behandlinger - valget er dit.
OXILOCK plasma er et eksklusivt molekyle af organiske forbindelser fremstillet af Jean Paul Mynés laboratorierne.

OXILOCK gør det muligt at genoprette fibrene i keratinbåndene, der er skadet fra f.eks tidligere behandlinger, samt efterlader håret stærk, lækkert og blødt, da skællagene er lukket efter behandling.

Med Oxilock Plasma får du muligheden for at udvidde med flg. treatments i din salon

  • Rekonstruktion i farven, lysningen el. permanent
  • Rekonstruktion som stand-alone til skadet hår
  • Rekonstruktion som stand-alone til ultra skadet hår.
  • Rense og nulstille hår og hovedbund med Reset
Oxilock Plasma i farven, lysningen el. permanent

Udvid mulighederne, med det eksklusive Oxilock Plasma molekyle, ved at tilbyde Oxilock Plasma som en behandling eller en tillægsydelse i din salon.
Efter denne Treatment plejes håret derhjemme med Ocrys HATHA Plejeserie og du vil opleve et hår HELT ud over det sædvanlige. 

Oxilock Plasma er unik i sin funktion og ingrediensliste og fokus er, at forbedre gæstens hår i kernen og samtidig give en kosmetisk effekt på det yderste lag uden at bruge udnødvendig ekstra tid.

Oxilock Plasma med BOOSTER - Dyb rekonstruktion med lang holdbarhed

Som de eneste på markedet, tilbyder vi nu også en BOOSTER til vores genopbyggende molekyle, nemlig BOOSTEREN AMAZING, som indgår i vores nye Hair Happiness System.

Oxilock Plasma med BOOSTER og Reset - Rekonstruktion med lang holdbarhed, samt afrensning af hår og hovedbund

AMAZING bruges med fordel til et ultra skadet hår og udføres som en stand-alone treatment. AMAZING blandes nemt med Oxilock Plasma No.1 i forholdet 1:1 og har ganske kort trække tid, takket være BOOSTEREN. 

Inden alle Oxilock Plasma treatments og iøvrigt også før alle andre behandlinger, anbefaler vi en total dybderensning af hår og hovedbund. Dette gør du med en enkel og nem treatment med REESET.

REESET - Afrensning af hår og hovedbund

OXILOCK plasma RESET er en revolutionerende behandling, som indeholder dyrebare krystaller af organisk oprindelse. Reset er resultatet af Jean Paul Mynè laboratories forskning, der garanterer elimineringen af tungmetaller, urenheder o.lign. i hår og hovedbund. Urenheder som ofte skyldes hyppige kemiske behandlinger eller personlig livsstil. Reset kan bruges før alle kemiske behandlinger i salonen.

Med Reset er det muligt at fjerne urenheder, der kan nedsætte effekten af den efterfølgende behandling. Resultatet er et blødt, lyst, genoplivet, stærkere og sundere hår. Din kundes hovedbund vil være ren og kunderne vil opleve en vidunderlig følelse af skønhed og velvære.
Enkelt, sundt, sikkert og naturligt
Absolutte fordele ved REESET:
• Forbedrer hårets og hovedbunden.
• Forbedrer udførelsen af den efterfølgende kemiske behandling.
• Fremskyndelse af efterfølgende afblegning.
• Forlænger varigheden af efterfølgende behandling.