Keratin Plus Empower

Læs mere om vores store nyhed SNAP LAMINATION ved at klikke her

Det er med de små daglige skridt, hvor vi gør en forskel. dag efter dag, skridt efter skridt, påføring efter påføring. Dette er princippet bag skabelsen af ​​Keratin Plus Empower. Systemet der dag efter dag, forbedre hårets kvalitet.

 

 

Med udviklingen og forskningen bag vores verdens-ledende Keratin Plus serie har vi nu lanceret et unikt program, som er velegnet til brug enten i salon eller hjemme.
Empower giver kontrol, tæmning og genopbygget hår - i salonen og derhjemme.
Empower trænger dybt ind i håret og sikrer derved stærkere og langtidsholdbare resultater.

 

REFURBISHING

REFURBISHING betyder bogstaveligt talt, at renovere og istandsætte.
Ordet REFURBISHING er valgt for at illustrere linjen og et udtryk for dens kraftfulde effekt.

 

Nemt brug af ​​et hårplejeprodukt, med en intensiv og omstrukturerende virkning. Empower trænger dybt ned i hårfibrene takket være dens aktive makromolekyler, som når de dybeste lag af skællagene.

Keratin Plus Empower sikre perfekt synergi imellem shampoo mask leave in cream og dit hår. Følg disse 3 steps for at få mest muligt ud KERATIN PLUS EMPOWER systemet:

 Vask og Rens med Refurbishing shampoo

Sikre en dyb virkning ved at trænge gennem keratinbarrieren, takket være den molekylær virkning af Refurbishing-masken

Tæm og beskyt med curly el. smooth effect Leave-in cream, afhængigt af det ønskede resultat.

Alt afhængigt af hårtype og livsstil tilpasses Keratin Plus Empower-systemet dig og er det moderne valg, til dine behov i det dynamiske liv vi alle har.
Keratin Plus Empower er meget alsidig og tilpasses ud fra den ønskede effekt og intensitet.

FUNKTIONELLE OG BÆREDYGTIGE AKTIVE INGREDIENSER

Bioteknologiske aktive ingredienser er en ny gren af ​​videnskaben, der danner bioaktive ingredienser fra micro organismer, uden at tage af klodens ressourcer  som f.eks. træer, for stadig at skabe samme aktive ingredienser. Dette medfører at vi tager vare på jordens økosystem med henblik på, at fremme
up-cycling og skabe bæredygtighed ved at give råvarer et nyt liv.

Bioteknologiske aktive ingredienser til hår kan genopbygge, reparere og beskytte strukturen af ​​hårfibre med lavmolekylære peptider, der er i stand til at genoprette beskadigede keratin-associerede proteiner (KAP) og sikre ekstra beskyttelse af keratin i håret, såvel som til dets sulfidbroer.

Keratin-associerede proteiner

KAP (keratin-associerede proteiner) er proteiner man finder i keratinfibrene og er et vigtigt skridt imod sundt hår og rekonstruktion af skællagene.
KAP i Empower, er udledt fra planterverden, som et ekstrakt af naturlig oprindelse der bliver ét med hårstrået ved brug af Keratin Plus Empower Refurbishing shampoo.
KAP hjælper med at genoprette de vigtige proteiner i håret i form af aminosyrer og reparerer hårstrået, så det ser sundt og smukt ud.

 

 

 

Keratin Plus Empower Refurbishing Shampoo

REKONSTRUERNDE & TÆMMENDE EFFEKT

 

Har en speciel kombination af plantebaserede polypetider og oligoptider, der stammer fra bælgfrugter og kornsorter,
der tilsammen er designet til at forbedre udseendet at hårstrået.

Med formlen, der giver en intens omstrukturering af hårets overflade, beskytter man længder og spidser imod udefra kommende radikaler,
varme og andre aggressive behandlinger.

Det er den ideelle formel til at forbedre skader på håret, forårsaget af kemiske behandlinger og sikre stor modstand imod termisk stress
fra føntørrer og glattejern, da Empower fastholder og bevarer fugten i håret også efter varmeredskaber.

Keratin Plus Empower Refurbishing Mask 

REKONSTRUERNDE & HYDRERENDE EFFEKT

 

er den ideelle maske til at omstrukturere og regenerere hårfibrene takket være OXILAMINE® technology.
Masken forbedrer shampooens tæmmende og omstrukturerende effekt, ved hjælp af plantebaserede polypeptider og oligopeptider  fra bælgfrugter og korn.
Formlen er designet til at forbedre og fastholde den styrkende virkning af en regenererende behandling og hjælper med et sundt udtryk af hårstrået. Hårstrået tilføjes samtidigt fylde på en progressiv måde.

 

Keratin Plus Empower Curl Definer Balm Leave In

TÆMNINMG & ANTI-FRIZZ

Er det perfekte sidste touch til at fuldende Empower-systemet. Både i salonen og derhjemme. Når Curl Definer Balm Leave In påføres i vådt hår, nærer og definerer produktet dine krøller og beskytter krøllerne mod fugt og det atmosfæriske stress. På en raffineret måde bevares hårets naturlige hydrering og softness/blødhed alt sammen imens kruset tæmmes.

 

 

Keratin Plus Empower Smoothing Cream Leave In

TÆMMENDE OG BLØDGØRENDE EFFEKT

Den hemmelige opskrift til et tæmmet og smukt hår, både i salonen og derhjemme er Keratin Plus Empower Smoothing Creame Leave In.
Produktet vil, i kombination med Empower Shampoo og Maske, efterlade håret glansfuldt, hydreret og med masser af sund næring. Samtidig opnår man en skøn lethed i håret.
Denne udglattende leave-in har en intens styrkende virkning og hjælper med at tæmme og glatte et kruset og frizzet hår, samtidig med at produktet beskytter mod fugt og bevarer det naturlige hydreringsniveau og efteralder glathed af håret.