Testpakke
b:ju - Kosmetik til håret
Testpakke
Keratin Plus Empower
Testpakke
Blueberry (Silver)

Testpakke 
Skræddersyet

Test-pakker PRODUKTER med fuld returret

Når du skal have nye produkter i din salon, så er det mindste vi, som leverandør kan tilbyde, at du bliver glad for produkterne.

Vi hører ofte, når vi besøger nye kunder, at de ærger sig over en stor eller mindre investering, de har gjort i nogle nye produkter.
Produkter som blot står og samler støv i baglokalet. Altså en investering, som aldrig kommer til at blive en succes.

Vi ønsker kun dig og din salon succes, for din succes er vores succes. Derfor lancerer vi nu en ny måde, hvor du kan teste vores produkter af i din salon....

Så giver du os chancen, så giver vi dig alle muligheder for at vælge de rette produkter UDEN risiko.

Du får:

  • Én eller flere startpakker
  • En prøve periode på 90 dage
  • Fuld retur ret efter 90 dage*
  • Stor rabat på startordre
  • EXTREM nemt markedsførings modul

* Der er fuld retur ret på alle produkter, inventar, pris-mærknings-løsninger o.lign. Det eneste der ikke kan returneres er salon size.

Rent praktisk, så sender vi dig din ønskede test/startpakke og i pakken ligger der allerede et returlabel, som du evt. skal bruge efter 90 dage. 

Ønsker du ikke at beholde produkterne efter 90 dage, sendes de overskydende produkter blot retur* med den medfølgende GLS retur-label
I de 90 dage har du rig mulighed for, både at teste produkterne af i salonen og teste dine kunder af, om det også er noget for dem.

* Der er fuld retur ret på alle produkter, inventar, pris-mærknings-løsninger o.lign. Det eneste der ikke kan returneres er salon-size.

Vi betaler returfragten.