Ocrys My Hair Care Mantra - Clean Beauty

Hårplejeserien der skaber harmoni mellem dit indre og ydre velvære.

Ordet Mantra stammer manas (mind) og trayati (to free). Ocrys befrier hår og sind fra det travle hverdagsliv og samtidigt leverer en multisensorisk velvære oplevelse, med en unik, delikat duft signatur til hver linje.

 

Scan QR-koden eller hold finger på QR koden og lad dig svæve hen til din helt egen Ocrys Hair Care Mantra PLAYLISTE

Følg med nedenfor og vi tager dig igennem et helt nyt integreret system for maksimal funktionalitet. Nederst på siden kan du se og læse om etikken bag denne nye serie.
Både i salon og derhjemme step 0-4

STEP 0 - PRIMER

Guna primer er en uniq pre-treat som er en revitaliserende væske. Guna er boosteren i Ocrys systemet, der hjælper med at beskytte/booste og gendanne fugt i skadet og tørt hår. Som det første trin, påføres en god mængde produkt i tørt hår før vask. Lad det sidde i 3-5 minutter og fortsæt så med de næste steps. Er uniq som treatment til en SPA-oplevelse, med hovedbundsmassage + HAIR CARE MANTRA

STEP 1 & 2 - VASK & RENS + NÆRING OG PLEJE MED DIN PERSONLIGE MANTRA

Vælg imellem de 6 forskellige MANTRA
klik på et af billederne og gå direkte til manualen for at læse mere om hver linje.

Shampoo-trinet er vigtigt for sundt hår, det påvirker hele processen og slut resultatet. Grundig rens kommer ved at ramme den rette balance af milde, funktionelle stoffer med naturlig oprindelse, sammensat med tech komponenter. Ocrys shampoo er beriget med et specielt blend af intens fugtgivende og conditioning hyalyronsyre, som booster shine og modstandsdygtighed.

Maske og conditioner-trinet er den rigeste del af systemet. Det er det vigtigste trin, for hvad vi vil opnå. Det kombineres problemfrit, og arbejder i synergi med de efterfølgende trin. Maske og conditioner fra Ocrys systemet, skaber funktioner der hjælper håret med at opretholde et afbalanceret niveau af fugt. Formuleret med biologisk nedbrydelige plejemidler af naturlig oprindelse, og plejemidler er organisk oprindelse, forsegler de også skællaget.  

STEP 3 BOOST

Hvis der er brug for en mere intens behandling, kan du bruge boosteren til at intensivere behandlingen. Beriget med Oxilamine, en ultra rig formel med teknologisk aktive ingredienser. Udviklet som det sidste trin i systemet der arbejder på håret, og medføre maksimal blødhed.

STEP 4 BESKYT GLANS OG SHINE

Påfør i fugtigt hår, uden at skylde ud igen. Det sidste Ocrys trin booster udstråling og beskytter. Der er to muligheder at vælge imellem. Beriget med et mix af hyaluronsyre for optimal fugt, efterlader begge muligheder håret med mere fugt, og gør det nemmere at redde igennem. Elektrisk hår elimineres

 

Etikken og tanken bag.

Naturlig - Sustainable by Nature, Responsible by Choice

Den nye Ocrys indpakning Fremstillet af 100% genbrugt plastik

Område & biodiversitet

Kosmetisk Ingeniør Etik

Ingredienser med naturlig oprindelse