Keratin Plus Gold, Adamantium, Infinity & Infinity ICE
Verdens første keratin treatment uden farlig og skadelig kemi

Keratin er teknologi.
Vi har udviklet verdens bedste teknologi og er førende på verdens-markedet og har verdens bedste produkter, takket være vores førende laboratorie i Italien.

Se filmen her og hør Jeppe, fra Jean Paul Myne Skandinavien, fortælle om vores 4 keratiner, om myter om fordele og meget mere. Dette er en film vi også tilbyder til alle saloner og samtidig bliver DIN personlige film. Tilbuddet gælder alle, der har vores 4 keratiner i salonen.
Sidst på siden finder du film om hver af vores treatments.

Vi har udviklet verdens bedste teknologi og verdens bedste produkter, takket være vores førende laboratorie i Italien.

Keratin Plus Gold, Adamantium, Infinity & Infinity ICE Verdens første keratin treatment uden farlig og skadelig kemi Keratin er teknologi. Vi har udviklet verdens bedste teknologi og er førende på verdens-markedet og har verdens bedste produkter, takket være vores førende laboratorie i Italien. Se filmen her og hør Jeppe, fra Jean Paul Myne Skandinavien, fortælle om vores 4 keratiner, om myter om fordele og meget mere. Brug lidt tid på, at sætte dig ind i den førende Keratin-teknologi her på siden. Sidst på siden finder du vores 4 unikke treatments + film og forklaring til alle treatments.

Højeste kvalitet

Jean Paul Mynè treatments er af højeste innovative teknologi og derfor udviklet udelukkende til professionelle saloner, for at give alle gæster i salonen en unik once-in-a-lifetime oplevelse, som ingen andre produkter på markedet kan matche.

Tryghed for dig og dine gæster.

Når dine gæster stoler på dig og dit håndværk og af denne grund overlader sit hår i dine hænder, så forventer dine gæster intet mindre end det bedste.
Sammen med banebrydende innovative produkter, der anvendes korrekt og professionelt af ekspert-stylister, vil du og dine gæster følges ad, i mange år.

Jean Paul Myné’s strategi er, med vores produkter, at tiltrække gæster i din salon og skabe en troværdig, prestigefuldt og et langvarigt bekendtskab. Et samarbejde imellem dig, os og dine gæster. Gæstens tilfredsstillelse har altid været vores højeste prioritet.
For at opnå denne, er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret, som kun du, som frisør kan stille.

Gæsten er højeste prioritet

Gæstens tilfredsstillelse har altid været vores højeste prioritet.
For at opnå denne, er det vigtigt med en grundig, professionel og præcis diagnose af håret, alt sammen sker i konsultationen.

Før man begynder på en hvilken som helst treatment, er det essentielt at tale med gæsten og sammen nå frem til den løsning der passer perfekt til gæstens behov og livstil. Dette er den eneste måde hvor du fuldt ud kan forstå og levere præcist hvad gæsten ønsker og efterfølgende se tilfredsstillelsen lyse ud af øjnene, efter en endt treatment. Du vil modtage gæstens taknemlighed, og derved sikre dig fremtidige besøg af netop denne gæst, i din salon.

Key Questions

Nogle af de vigtigste spørgsmål er:

 • Hvad er det du ønsker at opnå?
  (hår der er perfekt glat, naturlig glat, perfekte krøller, wavy, rekonstrueret hår, shine, stærkere hår)
 • Hvordan tørrer du normalt dit hår derhjemme?
  (føntørrer du med børste eller hænder)
 • Kommer dit hår ofte i kontakt med salt- eller klorvand?
  (går du til svømning, sport)
 • Hvad bryder du dig ikke om ved dit hår og hvad ønsker du at ændre?
 • Ønsker du muligheden for at spare masser af tid hver morgen?

Svaret til sidste spørsmål er nærmest altid JA!

Når du taler med gæsten, må du give gæsten din absolutte opmærksomhed og nøje diagnosticere gæstens hår og finde frem til hårets gennerelle kvalitet/struktur/tilstand. Er håret tidligere kemisk behandlet, er håret generelt skadet, er det fint/kraftigt,  således at I i fællesskab kan identificere hvilket resultat gæsten ønsker og hvad der er muligt, ud fra en enkelt treatment eller en serie af treatments.

Kun efter den rette konsultation og de rette spørgsmål, har du mulighed for at stille den rette diagnose og levere et uovertruffet resultat med Jean Paul Myné’s produkter.For ikke at give din gæst falske forhåbninger, er det essentielt at forklare årsagen til, hvorfor du har valgt lige præcis den treatment du vælger, samtidig med at du forklarer hvad resultat der kan forventes.

Rekonstruktion i verdenklasse - sammen med en treatement.

Forstå produktet og hårets anatomi.

Keratin Plus Treatments fra JEAN PAUL MYNÉ er en serie af helt unikke produkter.  Seriens effekt og performance gør, at produkterne er  absolut de mest brugervenlige og holdbare på markedet.

Effekten kommer fra oraganiske amiono-syrer, sukkerarter afledt af celluose, amino-syrer og vegetabilsk proteiner. Alt dette, integreret med hårfibrene, giver dig mulighed for at arbejde sikkert og samtidig forbedre hårets struktur.

Alle Keratin Plus treatments, fra Jean Paul Myné er fri for allergener, formaldehyd, og andre typer af aldehyder. Husk, at du altid kan bestille en uvildig laboratorie analyse, af vores produkter, hvor de er testet i flydende og i damp form. Disse tests påviser at vores treatments er sikre i brug, i både flydende og i damp form. Alle treatments har et to-delt mål: At glatte og disciplinere håret i lang tid og rekonstruere og forstærke hårets struktur indefra, med lang holdbarhed.

Vegetabilske aktive ingredienser

Complexet af vegetabilske aktive ingredienser, der består af organiske amino-syrer og andre værdifulde ingredienser, har alle en molekylær form, som ligner hårets naturlige keratin.

Takket være den innovativ teknologi fra Jean Paul Myné’s førende laboratorier har vi formået, at få de organiske og naturlige ingredienserne i Keratin Plus serierne til at interagere med hårets naturlige struktur og endda skabe nye bindinger imellem de amino-syrer der allerede er indeholdt i hårets struktur. Dette styrker båndende på en særlig og vigtig måde og da vi har formået at varmeaktivere molekylet, har det en væsentlig længere holdbarhed, end andre molekylære rekonstruktioner, som vi kender i dag.

Trække tid og termisk handling

I trække tiden og ved hjælp af en termisk handling (varmeaktivering), dannes der et nyt netværk af nye broer udover de naturlige broer, som allerede er i hårstrået. Disse nye broer kaldes methylen-broer.
Med varmen fra glattejernet, tillader hårets naturlige keratin, at de nye bindinger opstår i de kapillærer fibre og giver denne enestående mulighed for, at glatte, blødgøre, rekonstruere, disciplinere og levere et fantastisk resultat og shine, hvilket gør alle vores treatments unikke.
Så når vi ændre hårets struktur og glatter eller disciplinere det, forstærker vi samtidig håret og giver det styrke mod brud på hår strået. Dette molekyle er indeholdt i alle Keratin Plus formularer.

Hvert hårstrå betyder noget og ingen hår er ens.

Hvert hårstrå udspringer fra en hårsæk, som er indlejret i en vinkel i hudens hudoverflade.
Hårskaftet (den synlige del) vokser inde fra hårsækken. Basen af hårstrået er hårsækken og her udvikles hårstrået og dannes nye celler. Hårsækken indeholder et bånd af blodkar, der er omgivet af et specielt bindevæv, kaldet dermal papilla. Kun hårsækken indeholder levende celler. Alle andre dele af hårstrået, også hårskaftet, dannes af døde celler.

Hår består bla. af keratin, som er et meget stærk fiberholdigt protein. Faktisk, hvis hår ikke påvirkes af kemiske behandlinger, varme eller anden slidtage, kan det forblive intakt i tusinder af år. Øverst på hårsækken findes talgkirtlen, der udskiller sebum og det bestemmer kvaliteten af fugt/fedtbalance af håret, om det er fedtet, normalt eller tørt.

Hårets anatomi og oprindelse

Hårets tykkelse varierer afhængigt af etnisk oprindelse og spænder helt ned fra 0.06 mm. og op til 0,1 mm.  Leiotrichous hår (asiatisk) har den største diameter fulgt af cymotrichous hår (europæisk) imens ulotrichous (afrikansk) generelt er det fineste af alle hårtyper.   

Hårskaftet er tæt pakket i centeret og ekstremt åbent i siderne og skellaget er særlig stærkt. Det mosaik-lignende skellag ligger langs hårets skaft, lige som tagsten på et hustag, med deres åbne ender pegende imod spidsen af hårstrået. Et sundt skellag er et godt beskyttende lag. Det der får håret til at se sundt ud, er glansen og det skyldes et sundt skellag.
Når skellaget/”tagstenene” er intakte, er hårstrået sundt, glat og blankt og reflekterer lyset i overfladen af hårstrået. Dette, sammenholdt med pigmentet i cortex, giver håret dets unikke udtryk. Alle Jean Paul Myné’s produkter fokuserer på skellaget og de forskellige dybder af hårstrået, for at gendanne hårets naturlige skønhed og styrke.

Varme, kemiske behandlinger og atmosfærisk påvirkning, reducerer antallet af lag af skellaget, som kan gå fra 10 og helt ned til 1-2 lag i længder og spidser.

Keratin Plus GoldFordele

Keratin Plus Gold treatment var den første keratin behandling på markedet, der sikrede sunde vilkår for frisører, gæster og håret og er stadig den ubestridte markedsleder inden for keratin treatments. Systemet udglatter alt slags krøl, gendanner glans, reducerer volume og gør håret nemt at style og styre, selv derhjemme og i fugtigt vejr.
Ved minimal dampudvikling garanteres et uovertruffet resultat med en holdbarhed, som kun Keratin Plus Gold kan levere. Håret efterlades regenereret, sundt og med en eksklusiv følelse.


 

Video - Keratin Plus Gold

 

 

Keratin Plus Afro

 

Fordele

En specifik treatment  til Afro- multietnisk- Arabisk eller Syd-Amerikansk hår der normalt kan være vanskeligt at tæmme.
Den nye formular er med hvede protein, der tæmmer og glatter håret og efterlader det sundere, stærkere og med et smukt skinnende udtryk.

Må ikke bruges på gråt eller lysnet/afbleget
Keratin Plus Afro må kun bruges på naturligt eller farvet hår, der aldrig har været lysnet eller afbleget. Holdbarhed fra 5 mdr. til permanent.

 

What Does It Do?

Under behandlingen interagerer den innovative formel med keratins vigtigste aminosyrer, så håret bliver sundt og glansfuldt. Håret bliver glattere allerede under behandlingstiden og den skønne cremede tekstur booster effekten på selv det mest modstandsdygtigt hår.

KERATIN PLUS AFRO skaber en reaktion mellem keratin-aminosyrerne og resultatet er fantastisk: smukke og sunde hårfibre.

Afhængig af behandlingstiden og mængden af glatninger er det muligt at lege med effekten og blot reducere volumen, hvis dette ønskes - ALTSÅ BEVARE KRØLLERNE, MEN BLOT FJERNE KRUS OG FRIZZ.

Dette giver maksimal frihed, når du anvender produktet og du kan præcist imødekomme de forskellige behov fra dine gæster.

Video - Keratin Plus Afro - Straight 

Video - Keratin Plus Afro - Perfect Curls

 


Keratin Plus Adamantium

 

 

Keratin Plus Adamantium er en kombination af styrkerne fra Jean Paul Myné’s store udvalg og udvikling af treatments.
Der ud fra har vi udviklet en Keratin Shampoo der takket være et specielt mix af organiske ingredienser, binder sig til hårets keratin struktur. Alt sammen i nogle meget simple steps, sammen med varmeaktivering fra glattejernet. Keratin Plus Adamantium glatter, disciplinerer, hydrere, nærer, regenerer og genopbygger håret, med en holdbarhed på ca. 3 mdr. - Et ”must-have” i alle top-saloner.

 

Video - Keratin Plus Adamantium

 

 

 

Keratin Plus infinity ICE

 

Fordele

Første Keratin treatment der glatter, disciplinere og rekonstruerer alle hårtyper, selv de de mest ekstreme platin blond og gråt hår, uden at behandlingen trækker gyldent op, selv på høje varmegrader.
Takket være den patenterede teknologi Oxilamine technologybliver håret stærkere, sundere og efterlades med et uovertruffet shine, samtidig med det glattes og frizz og krus fjernes.
Det der gør denne treatment helt unik er vores fantastiske anit-yellow pigment, som tillader, at man kan behandle det mest kolde platin farvede hår, uden risiko for, at skade håret, selv på høje varmegrader.
Produktet reparerer og genopfylder hårets struktur effektivt, og giver et kontrolleret resultat efter gæstens ønske, uden farveændring.
Den specielle konsistens gør applikationen hurtig og nem og sikre højeste komfort for gæsten, frisøren og håret, uden brug af pensler og skåle.

 

Video - Keratin Plus Infinity ICE

 

 

Keratin Plus Infinity

 

Fordele

En unik treatment der glatter, disciplinere og rekonstruerer alle hårtyper.
Takket være den patenterede teknologi Oxilamine technologybliver håret stærkere, sundere og efterlades med et uovertruffet shine, samtidig med det glattes og frizz og krus fjernes.
Produktet reparerer og genopfylder hårets struktur effektivt, og giver et kontrolleret resultat efter gæstens ønske.
Den specielle konsistens gør applikationen hurtig og nem og sikre højeste komfort for gæsten, frisøren og håret uden brug af pensler og skåle.

Video - Keratin Plus Infinity - Straight

 

Video - Keratin Plus Infinity - Anti-frizz

Video - Keratin Plus Infinity -  Perfect Curls