Keratin Plus Color

Med Smart Amonia

Keratin plus Color

Italiensk eno-inspireret oxidativ permanent hårfarve, med 100% gråhårs dækning.
Keratin Plus Color er samtidig beriget med det patenterede genopbyggende molekyle - OXILAMINE®

Farverne blandes 1:1,5 - 1:2 og anvendes på præcis samme måde, som fcremefarver man har kendt indtil idag.
Den store forskel ligger i rekonstruktionen. Med Keratin Plus Color, får du nemlig en fantastisk rekonstruktion, samtidig med en perfekt farveservice, takket være vores patenterede genopbyggende molekyle - OXILAMINE®

Keratin Plus Color indeholder  en høj grad af Aloe Vera og andre plejende ingredienser der sammen med den teknologiske formular, har indbygget eno-terapi til håret . Alt dette sikre længst mulig holdbarhed, pleje, shine, dækkeevne og bedste resultat.

 

Den første italienske vin-inspireret farveserie.

Keratin Plus Color er den første professionelle italiensk vin-inspireret hårfarve, beriget med vindruekerne olie og drue ekstrakt.
Disse værdifulde ingredienser beskytter og giver ny ungdom til håret. Du oplever samtidig en ENO-terapi inspireret farve oplevelse.
Den høje koncentration af polyfenoler i den røde drueekstrakt og vindrue kerneolie resulterer i en hidtil uset formel, der styrker og genopbygger
håret, samt giver den smukkeste lys-refleksion og reflekser.

Molært Støkiometrisk system

Formlen er omhyggeligt udviklet i nøjagtig overensstemmelse med molært støkiometri, hvilket betyder at der er et perfekt afbalanceret forhold imellem antallet at atomer i Keratin Color Plus, derfor perfekt dækkeevne. Dette garanterer de absolut mest pålidelige resultater, påføring efter påføring og ned til det sidste gram af produktet.

PÅLIDELIG VÆRDI - FORBEDREDE CREME-FARVE
TAK TIL KERATIN PLUS!

Jean Paul Mynè’s forskning, har endnu engang revolutioneret creme farverne og sammensmelter den italienske vin kultur med den teknologiske kraft fra Keratin Plus. Keratin Plus er det første italienske vin-inspirerede farvesystem, som for altid vil forvandle din salons farveoplevelser.
Den nye Keratin Plus farveserie, giver håret en "gourmet" oplevelse af, et glas kvalitetsvin fra verdens førende producent af hårfarver, nemlig Italien.

 

Keratin Plus Color giver dig en farve-menu, der udtrykker alle smagene af traditionel italiensk vinkultur. Det er tid til at tilbyde dine gæst et "fuldt glas farve", der kombinerer eno-terapi og teknologi i en formel, der dine gæster en eno-kosmetiske oplevelse.
Disse farvers ”familier-navne” oversætter den fortryllende verden af vins traditionelle farveterminologi for at sætte din fantasi i gang i din salon og hos dine gæster og colorister.

Farvekort til det Skandinaviske markede

 

Keratin Plus Color er kun blandbart med PULP Activ Enzyme. Blandingen sikre en cremet, blød og homogen tekstur, som bevarer en korrekt viskositet under processen. Rig på essentielle naturlige ingredienser og enzymer, for at sikre frisørens og gæstens komfort, ved at nære og fugte hud, hovedbund og hår.

PULP Activ Enzyme indeholder ekstrakter fra Ananas stilken, Papaya, Oliven Olie, Aloe Vera, Limnanthes Alba Olie og Amino Syrer, for at sikre shine, pleje og perfekt lys refleksion.

Inspiration
Elena

Elena - Opskrift
Kessy

Kessy - Opskrift
Marta

Marta - Opskrift

Surita

Surita - Opskrift

Irene

Irene - Opskrift

Helena

Helena - Opskrift

Alice

Alice - Opskrift

Asia

Asia - Opskrift

Claudia

Claudia - Opskrift