NAVITAS ORGANIC TOUCH
Semi-permanent farver - Uendelige nuancer

Med Navitas Organic Touch, kan du slippe kreativiteten løs, med organiske farvepigmenter.

Free the taste of color

Serien er dedikeret til dem, der vil genoplive, ændre eller korrigere farver på en delikat og enkelt måde - med midlertidig holdbarhed.
Navitas Organic Touch er det moderne svar til dem, der ofte ønsker at ændre hårfarven, eller blot ønsker at vedligeholde den nuværende farve.

Navitas Organic Touch ligger sig i skællaget. Pigmenterne positionerer sig i overfladen af hårstrået og er samtidig med til, at genopbygge de beskadigede områder.

Farven holder sig op til 4-5 vaske. Refleksionen og farven kan variere, alt afhængigt af hårets kvalitet og udgangspunkt.

Farven reduceres gradvist vask efter vask på en naturlig måde, da man ved vask, langsomt slider pigmenterne af.

Håret vender tilbage til sit udgangspunkt efter 3-10 vaske og er dermed klar til en ny effekt og ny ønsket nuance. Alt dette er muligt, da de naturlige farvepigmenter lægger sig på den ydre del af hårstrået, imens marine kollagen og proteiner, plejer og genopbygger inde i hårstrået.

Se filmen om Navitas Organic Touch og lad dig inspirere.

1

Vælg nuancer af shampoo der ønskes, til at rense håret med.
Påfør og lad trække efter ønsket intensitet.
Skyld grundigt.

2

Bland de nuance af masker der passer præcis til dig.

3

Påfør blandingen

4

Lad blandingen trække i min. 3 min. og max 30 min. afhængigt af den ønskede effekt.

5

Skyld grundigt ud.

6

Føntør og style som ønsket.

 

Uendelige nuancer - Slip kreativiteten løs

Shampoo

En let flydende shampoo der indeholder marine kollagen samt havre- og hvedeprotein, der alt sammen er med til at give næring og fugt til hårstrået. Shampooen er fri for sulfater, SLS, SLES og renser forsigtigt, men dybt inde i håret og ved hovedbunden. Alt sammen ved hjælp af naturlige rensende ingredienser.

Masker

En maske med en kompakt konsistens, der er rig på aminosyrer og ceramider, der alt sammen er med til, at give en kraftig genopbygning, af selv det mest beskadigede hår.
Produktet er rig på Argan-  hørfrø- og moskusrose-olier, der i kombination er med til at give et fantastisk shine og refleksion. Samtidig fjerner masken frizz og giver masser af fugt.

Du bestemmer intensiteten

Farvens intensitet varierer afhængigt af gæstens udgangspunkt og tonehøjde. Jo lysere/afbleget, jo mere intensitet. Jo mere naturligt hår, jo mere har Navitas Organic  Touch en naturlig reflekterende funktion.

Trækketid

Både shampoo og maske i Navitas Organic Touch har en minimal trække tid på min. 3 minutter og op til 30 minutter. Alt afhængigt af den ønskede intensitet og det ønskede resultat.

Leg med Shampoo og Maske

Din kreativitet og evnen til at lege med farverne, giver dig mulighed for, at kontrollere og styrer farvens intensitet og få præcist det resultat som du og dine gæster ønsker.

For maksimal effekt

For maksimal effekt, påføres masken i tørt hår. Herefter bestemmes trække tiden. 30 min. for et ekstra intenst resultat. Skyl ud med samme blanding shampoo, for at intensivere effekten. Hvis du ønsker at dæmpe effekten, så emulgerer du produktet og skyller ud og vasker med Milk Shampoo, som du lader sidde i 3-4 minutter.

Ønsker du pastelfarver?

Påfør shampoo i den ønskede pastel blanding - uden af emulgere, i fugtigt hår. Eks. Milk + Sumac. Trække tid fra 3-30 min. afhængigt af ønske.
Emulger shampooen, som en almindelig shampoo.
Påfør Milk Mask - eller samme pastel-nuance i maske, alt afhængigt af ønsket intensitet.

Opskrifter og inspiration

Silver Grey

Silver Grey - Opskrift


SWEET JUNIPER

 

SWEET JUNIPER - Opskrift


PINK PEPPER

 

PINK PEPPER - Opskrift


SAFFRON CAKE

 

SAFFRON CAKE - Opskrift


Backstage - bag om bogen Navitas Organic Touch