Snap Lamination - Keratin Plus Empower

Laminering, øjeblikkelig og progressiv genopbygning - med det mest fantastisk "mirror-effekt" IN A SNAP

Keratin Plus Empower SNAP LAMINATION er den første øjeblikkelige omstrukturerings- og forseglingslaminering med en progressiv og powerfuld effekt, der samtidig ikke kræver trække-tid - LEAVE-IN

Virker IN A SNAP og skal ikke skylles ud - LEAVE-IN

SNAP LAMINATION er beriget med Oxilamine®-teknologi, der giver en flot "mirror-effekt" til dit hår, med et fingerknips. Der ud over indeholder SNAP LAMINATION også Meadow Foam, som er kendt fra vores Hair-Botox


SNAP LAMINATION
er bruger-venlig, da det er ​​en LEAVE-IN. Giver styrken i form af ​​en rekonstruerende laminering af hårstrået og øjeblikkelig virkning så snart produktet er sprayet.

Fordele: forbedrer den naturlige hydrering af håret, giver ekstrem blødhed og en øjeblikkelig "mirror-effekt" med masser af glans fra første påføring.

Plus: genopretter hårfibrernes struktur og forsegler skellaget.....alt sammen med en progressiv virkning, gang efter gang.

Et banebrydende produkt, der gør det nemt. Sammen med produktet får du udleveret det viste kort nedenfor, som er et lækkert lamineret kort, der fortælle dig, hvor enkelt og nemt det er - både i vådt og i tørt hår. Vi ses på "SNAP-BØLGEN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.